ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Ακολουθήστε μαςΑκολουθήστε μας

 

 

SearchFilter by Custom Post Type


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης και Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του διαδικτυακού τόπου

 

Ο διαδικτυακός τόπος www.brokenhill.com.cy δημιουργήθηκε από την εταιρία «Broken Hill Publishers Ltd» και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της.

H Broken Hill Publishers Ltd παρέχει τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τό

που www.brokenhill.com.cy με τους πιο κάτω όρους χρήσης, τους οποίους ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους. Οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου www.brokenhill.com.cy και ιδίως οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας www.brokenhill.com.cy συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης από πλευράς του χρήστη, και αποτελούν την μοναδική δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα στον χρήστη και την Broken Hill Publishers Ltd, ισχύοντες σαν να έχουν υπογραφεί εγγράφως.

 

Η εταιρεία μπορεί οποτεδήποτε να τροποποιεί τους πιο κάτω όρους χρήσης με κατάλληλη προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών, οι οποίοι θα πρέπει να αποδεχτούν τους νέους όρους εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό τόπο www.brokenhill.com.cy. Σε οποιαδήποτε τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης, και μετά την ειδοποίησή σας, η χρήση εκ μέρους σας του www.brokenhill.com.cy, σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νέων όρων χρήσης και την δέσμευσή σας από αυτούς. Κάθε νέα χρήση τεκμαίρεται ως εκ νέου αποδοχή των όρων χρήσης και συναλλαγής του www.brokenhill.com.cy.

Η εγγραφή στην ιστοσελίδα προϋποθέτει την χρήση των αληθών στοιχείων του χρήστη. Κατά την εγγραφή ο χρήστης υποχρεούται να δηλώσει στοιχεία ονοματεπωνύμου, ταχυδρομικής διεύθυνσης, ηλεκτρονικής διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας. Η Broken Hill Publishers Ltd θεωρεί ότι τα πρόσωπα που εγγράφονται στον δικτυακό της τόπο και συναλλάσσονται με την εταιρεία μέσω αυτού είναι ικανά προς δικαιοπραξία και ότι η υποβολή παραγγελίας είναι έγκυρη δήλωση βούλησης.

 

Η Broken Hill Publishers Ltd αποθηκεύει τα δεδομένα που δηλώνετε κατά την κατάρτιση της παραγγελίας σας, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αγοράς και αποστολής του προϊόντος που παραγγείλατε. Τα στοιχεία που δηλώνετε στην φόρμα παραγγελίας, δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από την εκπλήρωση της παραγγελίας.

 

H Broken Hill Publishers Ltd δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας για κανένα άλλο σκοπό χωρίς την έγγραφη άδειά σας, παρά μόνο αν δεχτεί κατάλληλη εντολή από αρμόδια δικαστική/δημόσια/αστυνομική αρχή. Τα δεδομένα σας φυλάσσονται με ασφάλεια και διατηρούνται απόρρητα για όλους εκτός από το απολύτως εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Broken Hill Publishers Ltd που είναι απαραίτητο να έρθει σε επαφή με αυτά για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Το προσωπικό αυτό δεσμεύεται από αντίστοιχη υποχρέωση τήρησης απορρήτου των πληροφοριών που συναντά στο σύστημα.

 

Με την συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους χρήσης, δίνετε την συγκατάθεσή σας σε αυτήν την διαβίβαση για τον προαναφερόμενο σκοπό.

 

Οποιαδήποτε στιγμή έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε, διορθώσετε ή τροποποιήσετε τα δεδομένα σας επικοινωνώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@brokenhill.com.cy.

 

Οι παρόντες όροι συναλλαγής καλύπτουν κάθε συναλλαγή (πώληση προϊόντων και αποστολή τους) μεταξύ του χρήστη και της Broken Hill Publishers Ltd μέσω του www.brokenhill.com.cy.

 

Κάθε αποστολή ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας σημαίνει την αποδοχή εκ μέρους σας των παρόντων όρων χρήσης.

 

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του www.brokenhill.com.cy.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Ο εκδοτικός οίκος Broken Hill είναι πρωτοπόρος στις ακαδημαϊκές εκδόσεις βιοιατρικών, οικονομικών και θεωρητικών επιστημών.

 

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

 

16 Zenas Kanther Princess De Tyras Str.

Karantokis Building, 6th floor, apt 20,

1065 Nicosia, Cyprus PO Box 27439,

Lycavitos Post Office BO6, 1645 Nicosia

Tel: +35722665057-60

Fax: +35722665056

email: info@brokenhill.com.cy

 

 

 

Copyright Broken Hill Publishers Ltd 2017. All rights reserved
0